SENYUM TAK PERLU KATA APA-APA

SENYUM TAK PERLU KATA APA-APA
kadang kala kita enjoy dgn kawan-kawan… kadang kala kita duka dengan kawan-kawan…. kadang kala kita menghargai….. kadang kala kita mendukai….. isi hati seseorng bukan mudah dilihat dengan mata kasar…. perangai seseorang juga kadang kala mmbuatkan kita suka…. panorama luas fikiran menjiwai perasaan… kita mudah mengenali seseorng,tapi kita sukar melupakan… cinta ini memberikan kita kesenangan pada seseorng….

Sabtu, Oktober 15

HIDUP BAHAGIA

JATUH CINTA itu memang mudah..DAN untuk kita rasa JATUH CINTA itu memang susah....
--- bila masih AQ diberi kesempatan..ingin rasanya untuk AQ ulang balik masa-masa yang telah berlalu..bersama dengan si-dia..rindu plak rasanya saat itu..
RINDU...arrrggHH..telah lama AQ buang rasa itu..apatah lagi rasa SAYANG..!!

   kini AQ lihat si-dia sedang berbahagia bersama teman yang baru.. TIPU kalau AQ cakap AQ tak rasa cemburu..!! cemburu yang hanya di MULUT yang bercakap..cemburu kerana MATA yang melihat.. adakaH rasa cemburu ini turut hadir di TELINGA bila orang-orang sekeliling AQ bercakap tentang rasa bahagia MEREKA..!

----TERINGAT lagi kali pertama pertemuan AQ dan si-dia..sama-sama mencari JAWAPAN kepada persoalan..!!......HIDUP

--sama-sama mengukir janji dan ikrar...adakah AQ rasa bahagia bila bersama dengan si-dia..atau itukah KEBAHAGIAAN yang AQ inginkan...
----tapi sebenarnya rasa bahagia itu bila AQ melihat dia lebih bahagia bersama dengan orang lain..

--walaupun masih AQ diberi kesempatan untuk jatuh CINTA lagi dengan si-dia..AQ dengan pasti akan jawab----> AQ takkan jatuh CINTA lagi dengan SI-DIA..!!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan